Welkom

  • 14 dagen retourrecht
  • Advies of monteur op locatie?
  • Gratis verzending bij een bestelling boven de 100,-

Abus bewakingsset met vier mini-domecamera's (zonder Installatie)

Product Code:TVVR31403

Schrijf de eerste review van dit product

Voorraad informatie: In voorraad

€ 649,00
OF

Abus bewakingsset met vier mini-domecamera's ovezicht


• Betaalbare instapset
• Recorder, 4 cameras, 4 video-combikabels en verdeler-netadapter
• Binnencamera met 500 TV-lijnen en een 3,6 mm objectief

Abus bewakingsset met vier mini-domecamera's details

Zoekt u het voordelige instapmodel voor de professionele, snel installeerbare binnenruimtebewaking? Dit voordelige instappakket biedt u alles wat u nodig heeft: de compacte digitale recorder met 4 camera-ingangen, H.264-compressie en VGA-uitgang, vier mini-domecamera's, stekkerklare accessoires (video-combikabel, 12 V netadapter met 5-voudige verdeler).

De compacte DVR biedt u 4 kanalen voor opnames met max. 25 beelden/sec. (realtime) in 4CIF-resolutie (704 x 576 pixels). Dankzij H.264-compressie worden uw videobeelden in schitterende kwaliteit opgeslagen en hebben ze slechts weinig ruimte nodig op de harde schijf (niet inbegrepen in de leveringsomvang, aanbevolen: SATA harde schijf 500GB) en zijn voor snelle netwerktoegang geoptimaliseerd.
De betreffende opname start u afhankelijk van de instelling handmatig, volgens tijdschema of door bewegingsdetectie. De bij de set inbegrepen domecamera met 500 TV-lijnen en een 3,6 mm vast objectief (gezichtshoek: 54°) is geschikt voor de efficiënte bewaking van binnenruimtes (daglicht, goede verlichting). Dankzij de verdeler-netadapter kan het toestel ook worden gemonteerd op plaatsen waar geen stopcontact of aparte stroomvoorziening aanwezig is.
U sluit de camera eenvoudig met de video-combikabel (videosignaal en stroomvoorziening in één) aan op de verdeler-netadapter – en het systeem staat.