Welkom

  • 14 dagen retourrecht
  • Advies of monteur op locatie?
  • Gratis verzending bij een bestelling boven de 100,-

Secvest 2WAY draaloze buitensirene

Product Code:FU8220

Schrijf de eerste review van dit product

Voorraad informatie: In voorraad

€ 379,00
OF

Secvest 2WAY draaloze buitensirene overzicht


• Robuuste polycarbonaat behuizing
• Elegante en compacte vormgeving
• Gecombineerde signaalgever met groot volume
• Draadloze buitensirene met een bereik van 100 meter

Meer afbeeldingen

  • Secvest 2WAY draaloze buitensirene

Secvest 2WAY draaloze buitensirene details

De Secvest 2WAY draadloze buitensirene is een accessoire voor de Secvest 2WAY. Deze professionele signaalgever is het beslissende onderdeel van een volledig draadloos werkende alarmketen. De draadloze buitensirene met LED flitser is een gecombineerde signaalgever. Bij alarm geeft de sirene een extreem luid signaal met een geluidsdruk van 105 dB. De duur van het alarm, 3 of 15 minuten, kan via een jumper worden ingesteld. Naast de akoestische beveiliging is er een optische alarmering door een strip rode LED's (knipperfrequentie 1 Hz) die boven of onder aan de sirene kan worden bevestigd. De sirene en de Secvest communiceren met elkaar op 868,6625 MHz, een radiofrequentie die exclusief is gereserveerd voor beveiligingstoepassingen. Het bereik bedraagt maximaal 100 meter. De sirene en de flitser worden daarbij apart aangestuurd.

Hierdoor kan de flitser doorgaan terwijl het akoestische alarm na een vastgestelde tijd wordt beëindigd. De draadloze sirene is via een wand- en een dekselcontact beveiligd tegen sabotage. In geval van sabotage geeft de draadloze buitensirene automatisch alarm of geeft een sabotagemelding door aan de centrale van de Secvest 2WAY. Afhankelijk van de programmering geeft deze dan opdracht om de sirene al of niet te activeren. Wanneer de centrale in installatiemodus staat, kan de sirene worden geopend zonder dat er een alarm wordt veroorzaakt. Overige opties van de sirene, zoals een annuleringssignaal bij het in- en uitschakelen van de alarminstallatie, kunnen in het installatiemenu van de Secvest 2WAY worden ingesteld. De draadloze buitensirene wordt met 2x3V alkaline batterijen of een 7,2V lithium batterij van stroom voorzien. De levensduur van de batterij bedraagt ca. 2 jaar. Een zwakker wordende batterij wordt op de centrale van de Secvest 2WAY aangegeven.

Geluidsdruk: 105 dB (A) @ 1m
optische alarmering: LED flitser (naar keuze onder of boven te monteren)
Flitsfrequentie: 1 Hz
Bereik: maximaal 100 m (afhankelijk van de omgeving)
Spanningsvoorziening: 2 X 3V alkaline batterijen of 1 X 7,2 V lithium batterij* (*aanbevolen wanneer de sirene regelmatig wordt blootgesteld aan temperaturen onder de 0 °C)
Levensduur van de batterij: ca. 2 jaar
Afmetingen (B x H x D): 210 x 300 x 60 mm
Gewicht : 1200 g (zonder batterijen)
Beveiligingsklasse: 2
Milieuklasse: IV
Bedrijfstemperatuur: -25°C tot +60°C
Materiaal behuizing: Polycarbonaat (weerbestendig)